Portfolio

Neki od naših radova

Marc Anthony dizajn logotipa

Logo dizajn za muzičkog producentaVeoma jednostavan logo koji predstavlja fokus na delatnost koju predstavlja. Pet horizontalnih linija asociraju na notne linije, dok krug daje novu asocijaciju da su ipak u pitanju žice od gitare.

Logo za advokata

Advokati uglavnom imeju generične logotipe gde se smenjuju tasovi, Boginja pravde ili kombinacija dva slova tj njihovi inicijali. U ovom slučaju dobili smo zahtev da logo bude pre svega moderan ali i da u isto vreme predstavlja stabilnost i dugotrajnost…

Logo za profesionalnog fotografa

Logo predstavlja fuziju inicijala fotografa i starinskog fotoaparata sa dva objektiva. U prvom planu je fotoaparat, a oblik glavnog objektiva prati oblik slova M. Pomoćni objektiv zajedno sa glavnim daje i prvo slovo prezimena fotografa.

Logo dizajn za softversku aplikaciju

Cloud9 softver za čuvanje podataka na internetu želeo je jednostavan logo koji odmah asocira na njihovo ime i delatnost kako bi se u startu razlikovali od konkurencije, te je logično bilo da spojimo siluetu oblaka sa slovom C i brojem 9.

Logo dizajn za rok bend

Rokenrol bendovi uglavnom imaju i specifične logoe. Kod Skoka je bio izražen jasan zahtev da se stilizuju muzički instrumenti koje ovaj bend koristi i svi oni uklope u jedinstven logo. Izazov nije bio ni malo lak ali smo na kraju došli do ovog prepoznatljivog rešenja.

Leo Juventi logo

Veoma smo ponosni na ovaj logo.  Petougaonik sam po sebi predstavlja jedinstveno i veoma prepoznatljivo rešenje, ali njegova glavna tajna je u odnosu dužina njegovih stranica koje su u zlatnom preseku

Potreban ti je jedinstven logo?

Već imaš neke ideje? Hajde da zajedno dođemo do najboljeg rešenja.