Izrada
internet
prodavnica

Internet prodaja proizvoda
uz WooCommerce Web Shop
Izrada internet prodavnica Strumark Digiralna agencija

Povećaj prodaju
pomoću Web Shop-a

Počni sa prodajom svojih proizvoda ili usluga na internetu uz pomoć WooCommerce-a i Elementora.

Izrada web shopa WooCommerce i Elementor
Strumark - agencija za izradu sajtova

Tvoj partner u
e-trgovini

Agencija Strumark specijalizovana je za izradu i održavanje online prodavnica. 

Kreiramo internet prodavnice sa potpunom kontrolom nad proizvodima. Uz pomoć alata kao što su WooCommerce i Elementor možemo da odgovorimo svim izazovima postavljenim od strane naših ili njihovih klijenata (krajnjih korisnika web shopa).

WooCommerce napredne opcije

Potpuna kontrola nad proizvodima

Veoma jednostavna kontrola lagera i automatizovana prodaja proizvoda sa različitim karakteristikama kao što su boja, veličina uz napredne opcije WooCommerc-a. 

Web shop kontrola proizvoda
Istaknuti benefiti proizvoda

Dizajniraj prodaju uz Elementor

Istakni beneficije svakog proizvoda

Uz Elementor integraciju sa WooCommerc-om možeš da dizajniraš posebne elemente za povećanje prodaje za svaki proizvod posebno i na taj način dodatno motivišeš posetioce svog sajta na kupovinu tvojih proizvoda ili usluga.

Facebook integracija

Olakšaj kupovinu svojim kupcima

Integracija Web Shopa i Facebook Shop-a omogućava automatsko dodavanje novih proizvoda sa sajta na Fejsbuk prodavnicu. Dodavanjem novih proizvoda u internet prodavnicu oni automatski postaju dostupni i za kupovinu na Fejsbuku.

Facebook integracija online prodavnice

Internet prodavnica
koja uvek radi savršeno

Ukoliko nemaš vremena da se baviš održavanjem i ažuriranjem Web Shop-a mi možemo da nastavimo sa praćenjem stanja lagera, unosom novih artikala i izmenom postojećih.

Tacno stanje artikala

Integracija magacina i web shopa

Uvek tačno
stanje artikala

Veoma je bitno da na web shopu imaš uvek precizno stanje na lageru. To je moguće uz povezivanje Google Drive tabele i internet prodavnice. Potrebno je samo jednostavno ažuriranje tabele.

Jednostavna integracija marketing alata

Plasiraj oglase pravim kupcima

Uz pravilan izbor alata za digitalni marketing, i njihovo jednostavno instaliranje na internet prodavnicu, možeš da se reklamiraš postojećim i novim kupcima bez bespotrebnog rasipanja budžeta.

Plasiranje oglasa pravim kupcima
Vise opcija placanja na web shopu

Platni proces prilagođen tvom poslovanju

Više opcija
plaćanja

U zavisnosti od vrste poslovanja, kao i tržišta za koji se web shop kreira, moguće je izabrati nekoliko različitih sistema naplate proizvoda ili usluga. 

Put do novog sajta:

Konsultacije i intervju

Prvi korak ka izradi sajta jesu zajedničke konsultacije gde se međusobno upoznajemo sa vrstom i načinom poslovanja sa jedne, i sistemom izrade samog sajta sa druge stane.

Definisanje cilja sajta

Cilj sajta nam pomaže da kreiramo žičani model budućeg sajta na koji naknadno implementiramo sve ostale neophodne elemente kao što su dizajn, tekstovi, fotografije i napredne funkcije.

Istraživanje konkurencije

Od izuzetne važnosti za izradu funkcionalnog sajta jeste istraživanje konkurencije kako u zemlji, tako i u inostranstvu.

Dizajn istraživanje

Dizajn budućeg sajta treba da na najbolji mogući način prezentuje poslovanje kroz pravilan izbor boja, fontova i dizajn elemenata.

Prikupljane resursa

Fotografije i tekstovi su osnovni resurzi za izradu veb sajta. Ukoliko vlasnik biznisa još uvek ne poseduje adekvatne fotografije i tekstove mi ih obezbeđujemo i kreiramo.

Kreiranje sajta

Početak tehničkog razvoja sajta poslednja je stavka u našem sistemu izrade sajtova. Na osnovu prethodno usvojenog plana, pristupamo implementaciji svih tehničkih alata neophodnih za pravilno funkcionisanje budućeg sajta.

Konsultacije i intervju

Popuni podatke u formi a naš tim će te kontaktirati u vreme koje tebi odgovara.

Sajt koristi cookies (kolačiće) u cilju poboljšanja korisničkog iskustva. Više informacija potražite na zaštita privatnosti i politika kolačića.