Zašto izrada sajta u Elementoru?

Picture of Ljubo Struharik

Ljubo Struharik

Zasto-izrada-sajta-Elementor

Digitalna marketing agencija Strumark specijalizovala se za izradu sajtova koristeći Elementor page builder. U ovom članku objasnićemo koje su prednosti sajtova izrađenih u Elementoru i kakve su beneficije za vlasnike takvih sajtova.

Nema ograničenja u dizajnu kao kod korišćenja gotovih tema

Neograničene mogućnosti u dizajnu veb-sajta

Elementor nije samo običan „page builder“. Uz elementor mogu da se dizajniraju svi specifični elementi veb-sajta kao što su zaglavlje (header), podnožje (footer), izbornici (meni), iskakajući prozori (pop-up) i sve ostalo što možete da zamislite. Svaka strana može posebno da se dizajnira, korišćenje paleta boja i fontova nije ograničena na ceo sajt, već po potrebi može da se menja za svaki deo sajta posebno. Uz Elementor mnogo je jednostavnije izraditi sajt skrojen po potrebama klijenta jer svaki biznis je poseban i teško je prilagoditi gotov dizajn kakav imamo kod korišćenja gotovih tema. 

Prilagođen dizajn i funkcije sajta vrstama uređaja

Poseban prikaz za mobline uređaje

Danas više od 60% internet saobraćaja dolazi sa mobilnih uređaja i taj broj iz dana u dan raste. Sada je već standard da se sajtovi prilagođavaju prikazu na mobilnim telefonima i tabletima, a uz Elementor to prilagođavanje može da bude još naprednije. Ukoliko postoji potreba da se određeni element sajta prikazuje isključivo na računaru, a ne na moblinom telefonu ili tabletu, uz Elementor je veoma jednostavno podesiti. Veličina teksta, raspored elemenata, prikaz funkicja, sve je organizovano tako da se može posebno podešavati za svaku vrstu uređaja.

Lakše praćenje aktuelnosti i trendova

Brze i jednostavne izmene

Trendovi na internetu i izgled veb-sajtova u skladu sa trendovima se kontstantno menjaju. Takođe se menjaju i kompanije koje veb-sajtovi prezentuju. Uz Elementor, svaka eventualna promena je moguća i brzo izvodljiva, bez potrebe da se menja ceo sajt ili pravi novi. Bilo da je potrebna promena u vidu promene boja, dodavanja neke nove funkcije, promena ikona ili fontova ili čak promena cele strukture sajta, uz Elementor svaka promena je izvodljiva. Čest je slučaj da kompanije prave potpuno nove sajtove jer su trenutni „zastareli“ i ne prate trendove. Elementor omogućuje da se dizajn sajta povremeno „osveži“ bez narušavanja tehničke postavke ili potrebe za bilo kakvim većim intervencijama u strukturi sajta.

Jednostavna izrada landing stranica i pop-up prozora

Idealan za digitalni marketing

Sajt u Elementoru je najbolje rešenje za biznise koji planiraju da investiraju u internet oglašavanje. Postoji veliki broj digital marketing alata za Elementor. Od izrade landing stranice i pop-up prozora za potrebe internet kampanja, pa sve do instalacije alata za analitiku, kolačiće, e-mail marketing i remarketing, pa sve do SEO optimizacije. Elementor pruža zaista veliki izbor mogućnosti za kvalitetan digitalni marketing.

Veliki broj sajtova garantuje dugotrajnost podrške

Elementor je izbor mnogih biznisa

Elementor ima preko 11 miliona aktivnih instalacija. Ovaj veliki broj sajtova uliva poverenje u naš izbor za korišćenje istog prilikom izrade sajtova. Zajednica ljudi koji koriste Elementor je preko 140 000, tako da možemo biti sigurni da smo napravili pravi izbor. Sve ove brojke su pokazatelj da sajt izrađen u Elementoru ima sigurnost u vidu tehničke podrške i praćenja svih internet promena, bilo tehničke prirode ili trendova u vidu dizajna.

Jednostavan za izmenu ili dodavanje sadržaja

Klijenti ga obožavaju

Elementor je vrlo jednostavan za brze izmene i dodavanje sadržaja. Klijenti koji žele da sami dodaju sadržaj, uz pravilno podešavanje korisničkih naloga i kratku obuku, vrlo jednostavno mogu da dodaju novi ili izmene postojeći sadržaj.

Screenshot-Elementorovog-veb-sajta

Zaključak: Pravi izbor za WordPress sajt

Gotove teme su prošlost

Iako Elementor ima bogatu biblioteku gotovih i pripremljenih šablona stranica pa i celih sajtova, korišćenje gotovih tema specijalno izrađenih za neki tip biznisa se sve manje koristi u izradi veb-sajtova. Pošto je za CMS kakav je WordPress neophodna tema, sve se više koriste blanko (prazne) teme koje uz Elementor dodatak mogu da se pretvore u bilo kakav veb sajt kakav možete (ili ne možete) da zamislite.

Prijavi se za naš newsletter

Novi članci sa našeg bloga mogu da ti sližu direktno na mejl.

Sajt koristi cookies (kolačiće) u cilju poboljšanja korisničkog iskustva. Više informacija potražite na zaštita privatnosti i politika kolačića.