Konsultacije
za aktuelne ili buduće klijente

Tu smo da odgovorimo na sve nedoumice oko izrade sajta ili digitalnog marketinga.

Konsultacije

Besplatne konsultacije

Besplatne konsultacije Strumark digitalna agencija

Podrška za sva pitanja.

 U Srbiji više od polovine registrovanih preduzeća nema veb-sajt. Više od 30% postojećih sajtova nisu optimizovani za mobilne uređaje. Čak dve trećine sajtova u Srbiji nije optimizovano za prodaju i potreban im je redizajn. 

 Naša agencija pomaže preduzetnicima da imaju što bolji nastup na internetu. Naši sajtovi su brzi, optimizovani za mobilne uređaje, moderno dizajnirani, sa tekstovima koji drže pažnju i potenciraju prodaju. Takođe, naši sajtovi su polazna tačka za sve vidove digitalnog marketinga i SEO optimizovani (za internet pretraživače).

 Svaki biznis ima svoje posebne zahteve, tako da sajtove izrađujemo od nule gde dizajn prilagođujemo sadržaju svakog preduzeća ponaosob.

Konsultacije nisu obaveza za saradnju!

 Odluku o izradi veb-sajta, koji treba da prezentuje poslovanje na najbolji mogući način, prate mnoga pitanja i nedoumice. Mi smo tu da odgovorimo na sva vaša pitanja. Rado ćemo odgovoriti na sva pitanja, počev od tehničkih pitanja oko izbora domena i hostinga, cilja sajta, alata koji će se koristiti pa sve do napradnih funkcija koje bi budući ili postojeći veb sajt trebao da ima.

 Slobodno nas kontaktirajte i uverite se u našu stručnost. Nakon obavljenih besplatnih konsultacija niste u nikakvoj obavezi da zaključite saradnju sa našom agencijom.

Slobodno nas kontaktirajte i uverite se u našu stručnost.

Nakon obavljenih besplatnih konsultacija niste u nikakvoj obavezi da zaključite saradnju sa našom agencijom.

Izaberi način komunikacije

Izlazimo u susret maksimalno svojim klijentima i prilagođavamo se vašem omiljenom načinu komunikacije

Popuni podatke u formi

a naš tim će te kontaktirati u vreme koje tebi odgovara.

Poseti nas

Ukoliko želiš da organizujemo sastanak uživo, rado ćemo te ugostiti u našoj agenciji.

Pere Kecmana 15
21413, Čelarevo

09:00 do 18:00 (pon. – pet.)

Sajt koristi cookies (kolačiće) u cilju poboljšanja korisničkog iskustva. Više informacija potražite na zaštita privatnosti i politika kolačića.