Izrada elementor sajtova Strumark

Izrada
Elementor
sajtova

Internet prodaja proizvoda Piksel-perfektni sajtovi
uz WordPress i Elementor.

Pridruži se grupi uspešnih kompanija koje su zadovoljne našim uslugama.

Uvek u koraku sa
digitalnim trendovima

Izrađujemo atraktivne i funkcionalne veb-sajtove kako za nove, tako i za firme sa dugogodišnjom tradicijom.

Sajtove izrađujemo uz pomoć Elementor PRO page builder-a na WordPress CMS platformi. Zbog toga naši veb-sajtovi su pixel-savršeni, brzi, moderni i veoma zahvalni za održavanje i nadogradnju.

Digitalni trendovi
Strumark - agencija za izradu sajtova

Specijalizovana agencija
sa bogatim iskustvom

Agencija Strumark specijalizovana je za izradu Elementor sajtova i online prodavnica. Svi naši sajtovi su kreirani da zadovolje cilj koji je postavljen od klijenta. Cilj sajta i njegov sadržaj kreira dizajn i funkcije sajta. Svi naši sajtovi su optimizovani za rezultate internet pretrage (SEO) i osnova su za sve vidove digitalnog marketinga.

Kroz višegodišnje iskustvo u izradi sajtova kreirali smo sistem kroz koji prolazimo prilikom izrade svakog sajta. Sistem je osmišljen da pomogne i nama i klijentu da na što brži način dođemo do najboljih rezultata.

Od dizajna do pisanja tekstova

Veb-sajt "ključ u ruke"

Nema potrebe da trošiš svoje vreme učestvujući u procesu izrade sajta. Sve što je nama potrebno za kvalitetnu izradu sajta dobićemo kroz kratak intervju koji obavimo pred početak saradnje. Posebnu pažnju posvećujemo dizajnu koji diktira sadržaj poslovanja, a tekstove pišemo mi. Ukoliko nemaš fotografije ili ilustracije potrebne za sajt, mi ih možemo obezbediti kroz partnerske stock sajtove.

Dok se baviš svojim poslom, mi ćemo izraditi najbolji mogući sajt za razvoj tvog biznisa.

Izrada elementor sajta kljuc u ruke
Brz povrat investicije

Sajtovi sa ciljem povećanja prodaje

Brz povrat investicije

Izradu svakog sajta krećemo sa jasno definisanim ciljevima koje moramo da zadovoljimo. U zavisnosti od vrste poslovanja ili želje klijenta razvijamo sajtove koji osim što na najbolji mogući način prezentuju kompaniju, jasno prikazuju sve neophodne informacije o proizvodima ili uslugama. Povećanje prodaje dolazi kao rezultat dobro optimizovanog dizajna i teksta sa alatima digitalnog marketinga i dobre SEO optimizacije.

Praćenje promena trendova

Uvek aktuelni sajtovi

Bilo koja promena sa veb-sajtu je brza i jednostavna uz Elementor. Ukoliko se ukaže potreba za bilo kakvom promenom, bilo da je razlog promene vezan za samo poslovanje, ili je vezan za promene internet trendova,  tvoj sajt će biti uvek u trendu. Od samog dizajna (promena boja, fontova, ikonica i same strukture sajta) pa do naprednih funkcija samog sajta, uz Elementor si siguran da više nikada nećeš morati da praviš novi sajt.

Aktuelni sajtovi

Lepi i brzi sajtovi
uz SEO optimizaciju

Svaki naš sajt kreira se da bude pregledan, da daje jasne informacije posetiocima i pre svega da se jednako brzo učitava na svim uređajima.

Optimizovana-brzina-ucitavanja sajta

Brzi sajtovi i na mobilnom i na računaru

Otpimizovana
brzina učitavanja

Brzina učitavanja je danas veoma bitna stavka. Da bi se kreirali što brži sajtovi, potrebno je ispoštovati sve tehničke izazove od samog početka izrade sajta, sve do njegovog svakodnevog ažuriranja.

Sajtovi optimizovani za mobilne telefone

Prilagođen dizajn
za mobilne uređaje

Elementor omogućava posebno kreiranje dizajna i sadržaja u zavisnosti od uređaja na kom se prikazuje sajt. Ova mogućnost je predstavlja veliku prednost u toku izrade kvalitetnog veb-sajta. U zavisnosti od vrste uređaja na kom se naš sajt prikazuje, možemo da prilagodimo dizajn, fotografije, tekst i posebne funkcije, kao što je npr da prikažemo dugme za poziv samo na mobilnim uređajima.

Prilagodjen-sajt-za-mobilne-uredjaje
SEO-optimizovani-sajtovi

Dođite do organskih poseta uz naše sajtove

SEO optimizovani veb-sajtovi

Da bi se veb-sajt pronašao što bolje pozicioniran u rezultatima internet pretrage potrebno je izgraditi posebnu strategiju pre same izrade sajta. Kvalitetan sadržaj je osnov za postizanje što boljih rezultata, ali isto tako, potrebno je ispoštovati veliki broj tehničkih parametara kako bi rezultati organske posete bili što bolji.

Brz put do novog sajta:

Konsultacije i intervju

Prvi korak ka izradi sajta jesu zajedničke konsultacije gde se međusobno upoznajemo sa vrstom i načinom poslovanja sa jedne, i sistemom izrade samog sajta sa druge stane.

Definisanje cilja sajta

Cilj sajta nam pomaže da kreiramo žičani model budućeg sajta na koji naknadno implementiramo sve ostale neophodne elemente kao što su dizajn, tekstovi, fotografije i napredne funkcije.

Istraživanje konkurencije

Od izuzetne važnosti za izradu funkcionalnog sajta jeste istraživanje konkurencije kako u zemlji, tako i u inostranstvu.

Dizajn istraživanje

Dizajn budućeg sajta treba da na najbolji mogući način prezentuje poslovanje kroz pravilan izbor boja, fontova i dizajn elemenata.

Prikupljane resursa

Fotografije i tekstovi su osnovni resurzi za izradu veb sajta. Ukoliko vlasnik biznisa još uvek ne poseduje adekvatne fotografije i tekstove mi ih obezbeđujemo i kreiramo.

Kreiranje sajta

Početak tehničkog razvoja sajta poslednja je stavka u našem sistemu izrade sajtova. Na osnovu prethodno usvojenog plana, pristupamo implementaciji svih tehničkih alata neophodnih za pravilno funkcionisanje budućeg sajta.

Konsultacije i intervju

Popuni podatke u formi a naš tim će te kontaktirati u vreme koje tebi odgovara.

Sajt koristi cookies (kolačiće) u cilju poboljšanja korisničkog iskustva. Više informacija potražite na zaštita privatnosti i politika kolačića.