fbpx

Strumark usluge
digitalnog marketinga

Uz Strumark, možeš da poseduješ sajt koji je alat za povećanje prodaje. Izrađujemo sajtove prilagođene marketing trendovima i optimizovane za jednostavnu komunikaciju sa korisnicima.

Logo dizajn

Originalni i unikatni logotipi prilagođeni poslovanju koje predstavlja. U toku izrade logotipa vodimo se dugogodišnjim iskustvom, i oslanjamo se na kreativnost i talenat.

Mini sajt uz digitalni marketing

Usluga prilagođena početnicima u poslovanju i u digitalnom marketingu. U jednoj usluzi spakovali smo sve što je potrebno za uspešan digitalni nastup.

Pisanje tekstova

Imamo veoma dugo iskustvo u kreiranju tekstova kako za kratke multimedijalne oglase, tako i za duže blog članke prilagođene SEO optimizaciji.

Izrada sajta

Izrađujemo brze i moderne sajtove prilagođene marketing trendovima i optimizovane za jednostavnu komunikaciju sa korisnicima.

Digitalni marketing

Oglase plasiramo uz prethodnu stručnu analizu, pažljivo odabranu publiku, tekstove, boje i fotografije koje skrojimo specijalno za svaku oglasnu platformu posebno.

SEO optimizacija

Budite lako dostupni u internet pretragama vaših potrošača uz naše pažljivo pisane tekstove i precizno optimizovane sajtove.

Društvene mreže

Vodimo društvene mreže sa pažljivo izrađenim grafičkim prikazima, lepim fotografijama i zanimljivim tekstovima koji zajedno čine interesantne objave.

Potrebne su vam naše usluge?

Rado ćemo vam pomoći. Sve što treba da uradite jeste da zakažete besplatne konsultacije na kojima ćemo doći do saznanja koje su vam usluge potrebne, ili nas kontaktirajte direktno: