Izrada sajta za plastičnog hirurga iz Beograda

Picture of Ljubo Struharik

Ljubo Struharik

Izrada-sajta-za-plasticnog-hirurga-iz-Beograda

Kao agencija koja izrađuje veb-sajtove modernog i pre svega originalnog dizajna polako se pozicioniramo na tržištu kao eksperti u ovoj oblasti Kao rezultat tog pozicioniranja dosta klijenata nam dolazi po preporuci. To je bio slučaj i sa poslednjim projektom, gde smo izradili moderan, jedinstven i privlačan sajt sa naglaskom na vizualnom iskustvu koji je bio veoma bitan našem klijetnu, Dr Dragani Petrović-Popović iz Beograda.

Cilj 1: Moderan i lep sajt

Estetika lepote zahteva lep i moderan veb-sajt

Asocijacija na plastičnu i estetsku hirurgiju mora da bude lepota pre svega. U procesu dizajniranja naglasak smo stavili na vizuelnu privlačnost, jednostavnost korišćenja i jedinstvenost. Osnovni zadatak bio je da finalni rezultat bude sajt koji odražava profesionalnost, stručnost i estetiku koje su Dr Petrović-Popovića, jednim od najcenjenijih hirurga u regionu. Uzimajući u obzir to, počeli smo sa planiranjem i kreiranjem sajta. Analizirali smo konkurenciju (domaću i stranu) i detaljno smo istražili ovu gradnu medicine kako bi smo imali bolji uvid u očekivanja pacijenata i trendove u plastičnoj hirurgiji. Rezultat je više nego jasan, prelep sajt sa akcentom na stručnost doktorke i njen osećaj za estetiku.

 Koristili smo boje koje asociraju i komuniciraju toplu i prijateljsku atmosferu koja pre svega i vlada u komunikaciji sa doktorkom i njenim pacijentima. Navigacija kroz sajt je vrlo jednostavna i intuitivna. Iako je sajt bogat kategorijama i podkategorijama, vrlo je jednostavno doći do svih informacija koje posetioce sajta interesuju.

Cilj 2: SEO i brzina

Brz sajt i dobar SEO

brz-sajt-i-dobar-SEO

 Brzina učitavanja sajta je jedna od najbitnijih stvari u veb dizajnu. u 2023. godini niko ne želi da gubi dragocene sekunde da bi sačekao da se stranica učita. Kod optimizacije brzine učitavanja na prvom mestu je  izbor hostinga, a odmah iza dolazi kvalitet izrade samog veb-sajta, od jednostavnosti i čistoće koda, do veličine fotografija, količini efekata pa do izbora fontova i njihovih stilova i načina na koji se oni implementiraju u sam sajt. Na ovom sajtu imamo veoma dobre rezultate brzine učitavanja iako smo gotovo na svakoj stranici koristili nekoliko najrazličitijih efekata.

GT-Metrix-rezultati-za-Dr-Dragana-Petrovic-sajt

 Sajt drdraganapetrovicpopovic.com iako na naslovnoj stranici ima efekat ulazne animacije elementa za prikaz biografije, brzina učitavanja je dobila visoku ocenu 98/100 na sajtu PageSpeed Insights. 

 

Pravo je vreme za novi sajt!

Zakaži besplatne konsultacije i saznaj sve o našem procesu izrade sajta. Rado ćemo ti pomoći oko svih nesuglasica. 

Još sa Strumark bloga:

Sajt koristi cookies (kolačiće) u cilju poboljšanja korisničkog iskustva. Više informacija potražite na zaštita privatnosti i politika kolačića.