Usluge digitalnog
marketinga

Uz Strumark, možeš da poseduješ sajt koji je alat za povećanje prodaje. Izrađujemo sajtove prilagođene marketing trendovima, optimizovane za internet pretraživače i prilagođene jednostavnoj komunikaciji sa korisnicima.

Elementor sajtovi optimozovani za mobilne uredjaje

Izrada Elementor sajtova

Kreiranje i razvoj sajtova uz pomoć WordPress-a i Elementora omogućije vašem poslovanju da bude uvek u koraku sa svim digitalnim trendovima.

Izrada e-prodavnica

Uz pomoć WooCommerca i Elementora kreiramo internet prodavnice sa naprednim opcijama.

Izrada prodajnih stranica
usluzna izrada sajtova

White label usluge

Kao agencija za veb-dizajn, znamo koliko je teško povećati i proširiti svoju agenciju. Preuzimanje novog posla može biti teško kada ste već veoma zauzeti. Sigurno ne želite da odbijete posao!

Održavanje sajtova

Kao ogledalo vaše firme, potrebno je da vaš sajt radi besprekorno u svakom momentu. Pružamo usluge redovnog monitoringa i održavanja WordPress sajtova.

Odrzavanje WordPress sajtova
SEO Optimizacija WordPress sajtova

SEO optimizacija

Budi uvek vidljiv u internet pretragama tvojih potrošača uz naše pažljivo osmišljene i napisane tekstove kao i stručno optimizovane sajtove.

Logo dizajn i brending

Kvalitetan i unikatan logo, izbor boja, tipografije i fotografija, kao i način pisanja tekstova ključan je faktor u digitalnom nastupu vašeg poslovanja.

Brending usluge

Pravo je vreme za saradnju!

Rado ćemo ti pomoći. Sve što treba da uradite jeste da zakažeš besplatne konsultacije na kojima ćemo doći do saznanja koje su ti usluge potrebne. Ili nas kontaktiraj direktno:

Sajt koristi cookies (kolačiće) u cilju poboljšanja korisničkog iskustva. Više informacija potražite na zaštita privatnosti i politika kolačića.