Izrada sajta za restoran sa smeštajem – Dunav Čelarevo

Picture of Ljubo Struharik

Ljubo Struharik

Izrada-sajta-za-restoran-sa-smestajem-Dunav-Celarevo

Restoran Dunav iz Čelareva ukazao nam je poverenje za izradu prezentacionog sajta sa fokusom na SEO optimizaciju za usluge smeštaja. 

Cilj: Povećanje upita za smeštaj

Izrada SEO optimizovanog sajta sa fokusom na smeštaj

Restoran Dunav iz Čelareva nalazi se u samom centru ovog malog vojvođanskog mesta i kao takav pozicionirao se kao lider u ugostiteljstvu za lokalno stanovništvo. Iz tog razloga, cilj sajta nije bio fokus na  restoranske ponude lokalnom stanovništvu, već je cilj bio SEO optimizacija za uslugu smeštaja

Iako Čelarevo nema razvijenu turističku ponudu, potreba za smeštajnim kapacitetima javlja se periodično u toku godine. Istraživanja SEO alata koje koristimo kažu da su upiti minimalni. Ciljana publika za ove upiti su poslovni ljudi koji dolaze u Čelarevo radi poslova u lokalnim fabrikama. Iz tog razloga, dizajn sajta prilagođen je jasnom pozivu na akciju tj kontakt formularu za slanje upita sa tačnim datumima planirane posete i planiranom broju noćenja.

Cilj 2: Prezentacija restorana i picerije

Hrana, enterijer i atmosfera

Postoji izreka da je jedna slika govori više od hiljadu reči. Kako bi uspeli da dočaramo prijteljsku atmosferu koja vlada u ovom restoranu, koristili smo nekoliko različitih varijanti galerija fotografija koje kroz jednostavnu navigaciju uspešno stvaraju korisniku sliku o prijanom ambijentu i ukusnoj hrani.

Rezultat: Povećan upit za smeštajne kapacitete

Sajt sa pozivom na akciju za zakazivanje smeštaja

Iako relativno novi sajt, posle samo mesec dana vidljiv u pretrazi, počeo je da donosi prve upite kroz kontakt formular za zakazivanje smeštaja. Kao najpoznatiji restoran u Čelarevu, nadaleko poznat po svojoj ukusnoj kuhinji, nikada nije bio poznat po tome da u svojoj ponudi ima i apartmanski smeštaj tj sobe sa prenoćištem. Uz dobru SEO optimizaciju i kvalitetne Meta opise, vrlo brzo svim posetiocima sajta pružamo informacije i o ovoj usluzi Restorana Dunav iz Čelareva.

Sajt-sa-pozivom-na-akciju-za-zakazivanje-smestaja

Zaključak: Povećan broj upita kroz jasan poziv na akciju

Brz povrat investicije u sajt

Već i vrabci na grani znaju da je veb-sajt lična karta preduzeća. Ozbiljne firme ne mogu više sebi da dozvole da imaju loš i zastareo sajt, ili da ga nemaju uopšte. Vlasnici Restorana Dunav su tu potrebu prepoznali, i uz dobar i moderan sajt, uticali su na izgradnju već dobrog renomea u oblasti ugostiteljstva.

 Osim toga, broj upita za smeštaj krenuo je da stiže kroz kontakt formular, što je dodatni pokazatelj da je ulaganje u izradu sajta investicija u biznis sa brzim povratom.

Pravo je vreme za novi sajt!

Zakaži besplatne konsultacije i saznaj sve o našem procesu izrade sajta. Rado ćemo ti pomoći oko svih nesuglasica. 

Sajt koristi cookies (kolačiće) u cilju poboljšanja korisničkog iskustva. Više informacija potražite na zaštita privatnosti i politika kolačića.