fbpx
Moja preporuka logo white

Najefikasniji način
reklamiranja u Srbiji!

Sistem digitalnog marketinga osmišljen po potrebi malih i srednjih preduzeća. 

Sistem je osmišljen i razvijen od strane Marketing agencije Strumark.

Strumark Agencija Logo
Potencijal digitalnog marketinga

Iskoristi potencijal
internet marketinga
i povećaj svoj profit!

Dovoljan je jedan razgovor!

– u kojem dogovaramo sve detalje neophodne za pokretanje reklamne kampanje.

Besplatne konsultacije Strumark

Kako sve funkcioniše?

Verovatno ste i sami u jednom momentu pokušali da pokrenete plaćene objave na društvenim mrežama ali bez nekih većih rezultata. Sistem digitalnog marketinga je veoma jednostavan, ali da bi se postigli najbolji rezultati potrebno je ispoštovati nekoliko osnovnih koraka. Za sve ovo je potrebno vreme, stavka koja svakom preduzetniku nedostaje. Velike kompanije angažuju skupe  marketing agencije koje im vode kampanje. Za sve manje firme mi smo osmislili pristupačan i jednostavan sistem oglašavanja putem „mini“ sajtova i „landing“ stranica. 

Za koje biznise
je osmišljen ovaj sistem?

Ugostiteljstvo

Poljoprivreda

Građevinarstvo

Transport

Zanatstvo

Turizam

Štampa

Sport

Lepota

Saobraćaj i vozila

Škole

Ljubimci

Trgovina

Računari

Telekomunikacije

Zdravstvo

Mala i srednja preduzeca

Mala i srednja preduzeća su jedva čekali na nas!

Sve kompanije čije poslovanje je registrovanu u Republici Srbiji mogu se reklamirati preko sistema „Moja preporuka“. Agencija Strumark zadržava prava da proceni da li su određeni zainteresovani oglašivači kvalifikovani da se reklamiraju na sajtu „Moja preporuka“.

Moja preporuka Telefon

Zašto da se oglašavam baš preko
Moje preporuke?

Prvo – na našim prostorima ne postoji ovakav sistem, ni jedna agencija ne pruža ovaj paket usluga. Ali to nije jedini razlog. Sistem „Moja preporuka“ oglasa je pre svega veoma pristupačan, i što je najbitnije izuzetno je efektan. Osim što vlasnicima biznisa štedi vreme (u smislu da ne moraju mnogo da se brinu o samim oglasima), štedi im i novac! Dosadašnjim klijentima DOKAZALI SMO da ih reklamiranje na društvenim mrežama izađe jeftinije nego da sami puštaju promocije sa svojih stranica. Takođe smo ih UVERILI da su i oglasi koje mi plasiramo daleko učinkovititiji. 

Moja preporuka tvoj izlog

Kada se kreće
sa oglasima?

Na osnovu dobijenih informacija o poslovanju i ciljeva buduće kampanje, uz pomoć analize konkurencije i definisanje ciljne publike, počinjemo sa procesom izrade „Mini sajta“, vizualnih i tekstualnih oglasa. U roku od 2-3 radna dana krećemo sa kampanjom. Vaše je samo da putem linka koji vam prosledimo pratite rezultate.

Moja preporuka Izvestaji

Šta sve dobijam?

Mini sajt

Oglas na Fejsu

Bonus budžet

Oglas na Instagramu

Dizajn oglasa

Optimizacija oglasa

Oglas na Guglu

Redovni izveštaji

Popusti Moja preporuka

Primeri naših Mini sajtova:

Mini sajt (Landing stranica) na sajtu „Moja preporuka“. Ukoliko ne posedujete sajt, nikako da ga završite ili niste zadovoljni postojećim, Mini sajt je savršeno rešenje za vaše poslovanje. Mini sajt poseduje sve elemente kao i redovan sajt osim što se nalazi u sklopu sajta „Moja preporuka“. Ovo znači da ne morate da razmišljate i trošite novac na stavke kao što su domen i hosting. Elementi kao što su „O nama“, „Usluge“, „Galerija“, „Mapa“, „Kontakt forma“, „Kontakt informacije“, prikaz stranica sa društvenih mreža ili dugme za poziv su sastavni elementi svakog Mini sajta. Za izradu Mini sajta dovoljno je da u kratkom video razgovoru uputite našeg agenta u vaše poslovanje i dogovorite cilj i funkcionalnost sajta kao i da putem elektronske pošte dostavite desetak fotografija. Za sve ostalo se mi brinemo. Kroz 3 radna dana prosleđujemo link na odobrenje ili eventualne izmene.

Primeri naših oglasa:

Šta je potrebno
od informacija i materijala?

  • jedan razgovor (u trajanju od oko 30 – 45 minuta)
  • nekoliko fotografija (10 do 20 fotografija koje prezentuju vaše poslovanje, proizvod ili uslugu)
  • spisak konkurencije (domaće i inostrane)

Koliko košta
izrada "Mini sajta"
i administracija oglasa?

Akcijska ponuda

Akcijska ponuda za prvih 20 prijava!

Sistem „Moja preporuka“ oglašavanja je novi na tržištu Srbije. Do sada smo uspešno pokrenuli desetak „Mini sajtova“ sa veoma uspešnim oglasima. Baš zbog toga što smo novi i jedinstveni na tržištu, odobrili smo akcijsku cenu od samo 20000 dinara (od kojih 3000 ide u test budžet) za PRVIH DVADESET prijava.

30000

Dinara

20000

Dinara

Sistem Moja preporuka oglasa košta 30.000 dinara. 10% od uplaćenog novca (3000 dinara) ide u bonus budžet za oglašavanje. Na osnovu ovog bonus budžeta dolazimo do najboljih postavki reklamnih kampanja tako da kasniji budžet koji određujete sami postiže maksimalan efekat. 

Ovaj iznos možete otplatiti prvog meseca nakon što krenemo sa kampanjom. Efikasnost kampanje zavisi od mnogo faktora (lokacije, vrste poslovanja, ciljne publike…), ali prosečno za nekoliko hiljada dinara budžeta dobijate nekoliko desetina hiljada prikaza reklame i od toga nekoliko stotina klikova i poseta na vaš „Mini sajt“. 

Administraciju oglasa dobijate BESPLATNO u roku od godinu dana. Nakon toga, sama administracija se naplaćuje godišnje u iznosu od 7000 dinara. To je jeftinije nego da plaćate godišnje održavanje sajta, tj samo neophodne parametre za postojanje istog kao što su hosting i domen.

Garancija
zadovoljstva

Apsolutno smo sigurni da ćete već posle nekoliko meseci aktivnog oglašavanja preko našeg sistema osetiti prve rezultate povećanja obima poslovanja. Zato i dajemo 100% garanciju. Ukoliko posle 3 meseca ne budete imali efekta na poslovanje, imate mesec dana da tražite novac nazad, i mi ćemo ga vratiti.

Zakaži besplatne konsultacije

Tokom razgovora odgovorićemo na sve eventualne nejasnoće u vezi našeg sistema. Putem formulara odaberite termin i vrstu razgovora koji vam najviše odgovara.